Wij leveren alle soorten buitenzonwering en geven u graag advies over de beste oplossing voor uw situatie. Met meer dan 15 jaar ervaring in de zonwering bent u verzekerd van het beste advies en een goede prijs.

Terrasschermen worden vooral veel toegepast bij openslaande deuren of boven het terras, Zodat u heerlijk kunt genieten van het buienleven. Doordat het scherm een horizontale uitval heeft behoudt u namelijk een vrije doorloop onder het scherm.

Je hebt 2 verschillende type terrasschermen namelijk de casette of de semi-casette.

De casette is in gesloten stand  helemaal rondom afgesloten, waardoor er geen vuil,vocht of andere viezigheid bij het doek en de draaimechanismen kunnen komen.  Dit verlengt de levensduur van uw terrasscherm.

De semi-casette is een half afgesloten terrasscherm

De terrasschermen van Oosterheerd montage worden op maat gemaakt,  en zijn leverbaar in diverse kleuren en  met verschillende bedieningsmogelijkheden (handmatig, elektrisch of met afstandsbediening). Wanneer u meer wilt weten over de knikarmschermen van Oosterheerd montage neem dan gerust contact met ons op.

Markiezen blijven met hun prachtige nostalgische uitstraling één van de mooiste vormen van zonwering. Ook zijn markiezen een zeer functionele zonwering omdat ook de zijkanten een laagstaande zon afschermen en daarom optimale bescherming bieden tegen zonlicht.

Markiezen zijn in een houten en een aluminium uitvoering verkrijgbaar  i.c.m. met  een kunstof, aluminium of houten omkapping. Er zijn drie verschillende modellen.

Standaard model.

Het meest voorkomende model is het standaard model. Dit model, waarbij de uitval gelijk is aan de werkhoogte, wordt gebruikt in normale situaties waarbij geen doorloop nodig is.

Klapmodel

Het klapmodel, of uitslagmodel, is geschikt voor situaties waarbij een grote uitval noodzakelijk is, maar een grote werkhoogte, esthetisch of praktisch niet verantwoord is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote deuren die naar buiten opendraaien, grote etalage ramen, etc.

Petmodel

Het petmodel, waarbij de uitslag een vorm van een pet heeft, heeft altijd een uitval welke groter is dan de werkhoogte. Dit model is toe te passen bij situaties waarbij een doorloop vereist is. Bijvoorbeeld wanneer er een pad o.i.d. onder uw raam doorloopt, boven (terras)deuren, etalage ramen etc. Ook wanneer u uw vrije uitzicht wilt behouden kunt u gebruik maken voor een werkhoogte die kleiner is dan de uitval.

De markiezen van Oosterheerd montage worden op maat gemaakt,  en zijn leverbaar in diverse kleuren en met verschillende bedieningsmogelijkheden (handmatig, elektrisch of met afstandsbediening)

Heeft u al markiezen, En bent u alleen op zoek naar een nieuw doek? Dan bied Oosterheerd montage u de mogelijkheid om u markies opnieuw te laten bekleden.

Screens zijn verticaal zakkende zonweringen waarbij ze in veel situaties toegepast kunnen worden omdat er geen onderdelen buiten de gevel steken en er zo een vrije doorloop rondom u woning of gebouw blijft. Door het speciaal geweven glasvezeldoek blijft het zicht voor u als klant naar buiten optimaal, en de inkijk naar binnen juist minimaal. Screens zijn er in twee verschillende uitvoering  standaard en de ritsscreen.

De voordelen van een ritsscreen zijn dat er geen ruimte zit tussen het doek en de geleiders zit waardoor :

  • Je grotere oppervlaktes ramen kunt voorzien van ritsscreens.
  • Het doek windvast is, waardoor de levensduur aanmerkelijk toeneemt.

En gelijke tijd als insecten wering te gebruiken is, omdat het doek volledig rondom afgesloten is.

Rolluiken zijn er in veel verschillende type uitvoeringen en hebben verschillende functies. Zo zijn ze niet alleen zonwerend en verduisterend, maar ook inbraakvertragend en isolerend. Doordat het rolluik in de zomer de warmte en het zonlicht tegen houdt blijft het lekker koel in huis, en in de winter blijft de kou buiten en warmte binnen zodat u kunt besparen op energie.

Ook levert Oosterheerd montage Rolluiken met een extra grote lamel, zodat deze te gebruiken is als garagedeur. De kast van de rolluik neemt een stuk minder ruimte in beslag dan gewone garagedeuren waardoor er minder ruimte voor u verloren gaat.

Met meer dan 50 kleurencombinaties, en diverse bedieningsmogelijkheden, zit er voor u als klant altijd een passende oplossing bij.

Uitvalschermen zijn de meest voorkomende zonwering in het Nederlandse straatbeeld. Het zijn schermen die (diagonaal) naar voren vallen. De onderkant van het doek zit met zijarmen aan een aluminium profiel vast aan de gevel.

Uitvalschermen bieden een goede bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen. De verticaal op de gevel gemonteerde armen vallen recht naar voren uit. Hierdoor zijn uitvalschermen toepasbaar voor bijna elk type raam waarbij een vrije doorloop niet noodzakelijk is.